Veterinarska klinika Sežana

Inovativni prostori z visokimi higienskimi standardi

 

Veterinarska klinika Sežana si prizadeva za najboljšo veterinarsko oskrbo, redna izobraževanja in drži korak s sodobnimi smernicami na področju veterinarske medicine. S preoblikovanjem in posodobitvijo interierja so želeli zagotoviti higiensko, funkcionalno in prijetno delovno okolje ter hkrati poudariti moderen izgled.

 

 

Brez prenosa bakterij

 

Notranjost klinike je nevtralno zasnovana, s prevladujočo belo ter poudarki in medicinsko opremo v sivinah. Opremljena je z dvokrilnimi avtomatskimi drsnimi vrati tipa 300, ki omogočajo udobje brezstičnega odpiranja in zapiranja, kar zmanjšuje prenos bakterij ter ohranja visoke higienske standarde v vsakem prostoru. Z izbranimi barvami stekla je tako zaposlenim omogočena večja zasebnost pred nezaželenimi pogledi in boljša osredotočenost na delo.

 

Odsev elegance in funkcionalnosti na vsakem koraku

 

Prehodi med javnimi in privatnimi prostori za osebje in obiskovalce so enostavno in estetsko rešeni z avtomatskimi drsnimi vrati 300 thales. Neprosojna površina stekla ustvari elegantno atmosfero zasebnosti, ki z odsevom tal na vratih nežno poudari brezstičen prehod. Avtomatska drsna vrata se funkcionalno zlijejo z zasnovo notranjosti, vgrajen senzor in brezstično stikalo Smart Switch pa omogočata nadzorovano odpiranje vrat, ki se prilagodi potrebam uporabnika ter nudi varen in učinkovit prehod.

 

Za dobro počutje

 

Vsi materiali in vrata so zanesljivi ter enostavni za čiščenje, kar je ključno pri vzdrževanju higiene in dobrega počutja. Avtomatski sistem drsnih vrat nedvomno navduši s prijetnejšim, varnejšim in nemotenim prehodom obiskovalcev in zaposlenih.

 

Projekt: Veterinarska klinika Sežana
Vrata: 300 | 300 thales
Fotografija: Žiga Lovšin