Kamp Šobec, Slovenija

Kamp Šobec se nahaja v osrčju neokrnjene narave že od leta 1956. Lociran je pri Lescah, ob Savi Dolinki in čudovitim pogledom na Karavanke in Julijske Alpe. Poleg kampiranja ponuja tudi nastanitev v bungalovih v tipičnem alpskem stilu. Pri njih se boste počutili čudovito, ne glede na to ali ste željni samo počitka in nabiranja novih moči sredi borovega gozdička, s prečudovitim pogledom na gorovje, ali si želite aktivnejšega oddiha.

 

Njihova najnovejša pridobitev je objekt, ki se popolnoma zliva s čudovito naravo, ki ga obdaja. V njem se nahajajo sanitarije in restavracija, ki vas bo razvajala tako z domačimi kot tudi svetovnimi dobrotami.

 

Pot v ta prečudovit prostor vam bodo odprla naša avtomatska drsna vrata, ki vas bodo spremljala skozi različne prostore kampa. Veliko pozornost posvečajo tudi skrbi za okolje na vseh področjih njihovega delovanja. V to zgodbo se odlično podajo tudi naša vrata z »energy save« funkcijo, ki pripomorejo k zmanjšani porabi električne energije in s tem tudi zmanjšanim izpustom CO2 v okolje.

Privoščite si oddih od vsakodnevnega vrveža in se podajte v mirno okolje kampa.