Hotel Grof

Celovita izkušnja arhitekture in gostoljubja

 

Hotel Grof navdušuje z učinkovito arhitekturo in elegantno notranjo opremo. Z integracijo avtomatskih drsnih vrat, narejenih po željah arhitekta, je to kraj celovite izkušnje gostoljubja in dobrega počutja s sodobnim ambientom.

 

 

Pametne rešitve

 

Arhitektura tega hotela navduši že na prvi pogled. S premišljeno zasnovo, širokim izborom materialov in številnimi barvnimi kombinacijami, so avtomatska drsna vrata popoln arhitekturni element hotela, ki dopolni celotno izkušnjo obiska.

 

Eleganca, varnost in doživetje na vhodu

 

Ob vstopu v hotel, avtomatska drsna vrata zagotavljajo nemoten brestičen prehod za vsakogar – še posebej olajšajo dostop invalidom, družinam z otroci ali gostom z dodatno prtljago. S funkcionalnostjo vetrolova učinkovito preprečujejo izgubo toplote in kadar so v mirovanju, varčujejo z energijo. V nujnih primerih redundantna različica vrat zagotavlja varen in hiter izhod, saj ostanejo odprta vzdolž evakuacijske poti.

 

Vrata: 300 | standardna avtomatska drsna vrata, vetrolov na glavnem vhodu hotela Grof

 

Povezovalni element dveh prostorov

 

Preglednost in funkcionalnost se nadaljujeta tudi v notranjosti, kjer se lobij hotela poveže s kavarno. Arhitekti so povezavo med dvema ločenima prostoroma zagotovili s steklenimi avtomatskimi drsnimi vrati, ki prostor napolnijo z naravno svetlobo ter dajejo občutek odprtosti. Gostje skozi steklena vrata hitro preverijo stanje v sosednjem prostoru, zaposleni pa imajo večji nadzor nad dogajanjem.

 

Vrata: 300 | standardna avtomatska drsna vrata, prehod med lobijem in kavarno hotela

 

 

Projekt: Hotel Grof
Arhitektura: Tloris 
Vrata: 300
Fotografija: Žiga Lovšin