Avtosalon Volkswagen

Prilagodljive rešitve za optimizacijo prostora in boljšo uporabniško izkušnjo

 

Avtosalon Volkswagen ponuja celovito paleto kakovostnih storitev za vozila. Podjetje v svojem delu povezuje individualnost in želje posameznikov z interdisciplinarnim pristopom. S prenovo prostorov so še bolj osredotočeni na inovacije, kakovost storitev ter na boljšo izkušnjo njihovih strank.

 

 

Doživetje na vhodu

 

Vhod je pomemben vizualni element pri ustvarjanju odličnega prvega vtisa. Po meri narejena polkrožna avtomatska drsna vrata 300 C s podaljšanim obodom poudarijo eleganten in učinkovit vhod v stavbo ter funkcionalno dopolnijo arhitekturno podobo celotnega objekta. Možna je integracija LED osvetlitve na stropu ali obodu, vodotesne strehe, termo profilov, varnostnih senzorjev ali zračne zavese. Refleksivno steklo se lepo zlije s stekleno fasado, doseže zrcalni učinek ter omeji vdor vročine v prostor. 

 

Vrata: 300 C | polkrožna avtomatska drsna vrata, glavni vhod v poslovno stavbo

 

Brezstično odpiranje vrat

 

Učinkovit prehod ter visoka varnost igrata pomembno vlogo pri objektih z dnevnim pretokom večjega števila ljudi. Vrata 300 standard omogočajo brezstično odpiranje vrat, kar zagotavlja enostavno in higienično prehajanje iz prostora v prostor. Popolnoma se ujemajo s stekleno fasado, izboljšajo osvetljenost prostora ter nudijo občutek brezskrbnega prehoda.

 

Vrata: 300 | standardna avtomatska drsna vrata, glavni vhod avtosalona Volkswagen

 

Maksimalni izkoristek prehodne odprtine

 

Upoštevanje zahtev glede uporabnosti prostora in fleksibilnosti premikanja vozil v avtosalonih je ključnega pomena. 300 T avtomatska drsna vrata zagotavljajo nemoteno delovanje ter ustvarijo širok prehod. Brezhibno se prilagodijo arhitekturni zasnovi razstavnih prostorov, kjer je cilj ohraniti fleksibilnost in učinkovitost. Po meri narejen teleskopski mehanizem z dvema drsnima kriloma ustvari prehod z največjo možno širino odpiranja, kar omogoča enostaven premik vozil iz enega prostora v drugega.

 

Vrata: 300 T | teleskopska avtomatska drsna vrata, notranji prostori avtosalona Volkswagen

 

Projekt: Avtosalon Volkswagen
Arhitektura: ART.A Design
Vrata: 300 | 300 T | 300 C
Fotografija: Žiga Lovšin