Doorson je vodilno podjetje na področju avtomatskih drsnih vrat v Sloveniji in na Hrvaškem. Sedež podjetja ter celotna proizvodnja se nahaja v Mariboru. Poslovalnice imamo tudi v Ljubljani, Zagrebu in Beogradu. S svojimi visoko kakovostnimi izdelki smo preko naših partnerjev prisotni tudi v večjem delu EU ter Bližnjem vzhodu.

Naše najpomembnejše prednosti so lasten razvoj, proizvodnja ter tehnologija, ki temelji na več kot 20 letnem delu in pridobljenih izkušnjah na področju avtomatskih vrat. Znani smo po visoko kakovostnih proizvodih, kratkih dobavnih rokih ter konkurenčnih cenah.

Na svojem področju smo specialisti, kar dokazujemo z vedno novimi inovativnimi rešitvami. Razvili smo široko paleto izdelkov, ki zadovoljijo najrazličnejše želje naših strank.

Drzne tehnološke rešitve in inovacije utirajo pot za nadaljnji razvoj in hkrati doprinesejo k oblikovanju visoko inovativnih vrat, ki dokazujejo svojo kakovost ob vsakokratni uporabi.

Podjetje Doorson je prav tako ekskluzivni zastopnik nizozemskega podjetja BOONEDAM, ki ima 100 - letno tradicijo na področju vrtljivih vrat in varnostnih barier.

 

Za vaša vprašanja in želje o naših izdelkih smo vam zmeraj na voljo. Pokličite nas, z veseljem vam bomo nudili vse informacije, ki jih potrebujete.