25th February 2019
Novosti v letu 2019


Doorson novosti v letu 2019

- predstavljene na sejmu BAU v Münchnu

 

V leto 2019 ponosno vstopamo s tremi linijami avtomatskih drsnih vrat:

doorson_  INTERIOR

doorson_  EXTERIOR 

doorson_  FIRE

Predstavili smo jih na letošnjem sejmu Bau v Münchnu, ki je potekal med 11. in 16. januarjem. Odziv obiskovalcev je bil zelo pozitiven in poln zanimanja.

 

doorson_  INTERIOR

 

Interierna avtomatska drsna vrata product line 400 so visoko kakovostna senzorična vrata, s prilagodljivim dizajnom za unikatno notranje oblikovanje. Preprostost in minimalizem vrat ustvarjata sodoben, eleganten in prestižen občutek. Nov atraktiven 6 cm pogon s tremi različnimi izvedbami kril, predstavlja celovito popolnost. Product line 400 ponujajo uporabo različnih dekorjev, ki omogočajo dodajanje osebna pridiha njihovemu izgledu, integrirani senzorji povečujejo varnost in posebej pomembno je gladko ter hkrati neslišno delovanje vrat.

 

 

doorson_  EXTERIOR

 

Eksterierna avtomatska drsna vrata product line 330 odlikuje visoka stopnja toplotne izolativnosti, ki jo dosežemo s troslojno zasteklitvijo in profili s prekinjenim termičnim mostom. Vrata omogočajo zmanjšanje pretoka zraka, kar pripomore k vzdrževanju klime v prostoru. Prav tako poskrbijo za večjo zvočno izolativnost. Elegantna izvedba s skritim zgornjim profilom poskrbi za občutek odprtosti, saj sega steklo vse do pogona.

 

 

 

doorson_  FIRE

 

Požarna avtomatska drsna vrata product line 330 F in 330 EF združujejo funkcionalnost ter udobje drsnega delovanja z brezkompromisno zaščito v primeru požara. Požarna vrata EI60 v EI30 se uporabljajo za preprečevanje širjenja požara in ločevanje požarnih sektorjev. V normalnih razmerah vrata delujejo kot klasična avtomatska drsna vrata, prehajanje skozi njih je enostavno. Ob aktiviranju požarnega signala, izpadu napetostnega omrežja ali napaki v delovanju se vrata samodejno in popolnoma mehansko drsno zaprejo ter preklopijo v delovanje klasičnih krilnih vrat.