PROJEKT
18th September 2018
Splošna bolnišnica Murska Sobota, Slovenija

Splošna bolnišnica Murska Sobota ima svoja vrata odprta že od leta 1893. Takrat so bile v bolnišnici le 4 bolniške sobe oziroma 24 postelj. Skozi vsa ta leta, se je bolnišnica širila in modernizirala.

Zaposleni v bolnišnici postavljajo v središče zmeraj skrb za pacienta in njegove potrebe. K njihovemu boljšemu počutju in lažjemu gibanju v bolnišnici, pa prispeva tudi naše podjetje Doorson, ki je opremilo bolnišnico že z več kot 50 avtomatskimi drsnimi vrati.

Uporaba avtomatskih drsnih vrat v bolnišnici olajša delo zaposlenim in jim omogoča prost prehod. Za higiensko uporabo in odpiranje vrat je prvovrstna rešitev brez dotična tipka SENSE SWITCH. Vrata se nam tako odprejo samo, kadar želimo.

Splošna bolnišnica Murska Sobota je z električnimi vrati proizvajalca Doorson, katere poseduje, zelo zadovoljna. Vrata so zanesljiva, cenovno ugodna ter enostavna za rokovanje. Tudi z vzdrževanjem vrat nima ustanova nobenih težav.

— Splošna bolnišnica Murska Sobota

Avtomatska drsna vrata olajšajo gibanje tako pacientom, še posebej tistim na invalidskih vozičkih, kot tudi zaposlenim pri prevažanju bolniških postelj in druge zdravstvene opreme.

Na levi sliki zgoraj je prikazana tudi prilagojena izvedba vrat, ki ustreza uporabi v prostorih za rentgen, kjer je povečano sevanje RTG žarkov.