Novice
Zanimivo, novo in kreativno
PROJEKT

Hotel Grof: Celovita izkušnja arhitekture in gostoljubja

Hotel Grof navdušuje z učinkovito arhitekturo in elegantno notranjo opremo. Z integracijo avtomatskih drsnih vrat, narejenih po željah arhitekta, je to kraj celovite izkušnje gostoljubja in dobrega počutja s sodobnim ambientom.

ZAPOSLITEV

Strojni ključavničar (m/ž)

Iščete delo v urejenem okolju in imate izkušnje na področju varjenja? Vabimo vas, da postanete del našega tima in se prijavite na razpisano delovno mesto.

ZAPOSLITEV

Delavec v proizvodnji (m/ž)

Vas zanima tehnično usmerjeno in razgibano delovno okolje v proizvodnji avtomatskih drsnih vrat? Vabimo vas, da se prijavite na razpisano delovno mesto.

 

COLLABORATION

Response to the pandemic: Smart lighting & automatic sliding doors bring greater flexibility and efficiency in healthcare

Doorson and Intra lighting have joined forces in the NEW healthcare project. The focus was on the architectural solutions that are shaped to concentrate on health and well-being.

PROJEKT

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec: Visoka zaščita pred sevanjem

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec ima novo operacijsko sobo s po meri izdelanimi svinčenimi avtomatskimi drsnimi vrati in naprednim angiografom.

NAGRADA

Prejeli nagrado Big See Award 2021!

Nova požarna avtomatska drsna vrata 500 product line nagrajena tudi z Big See Award 2021!

PROJEKT

Avtosalon Volkswagen: Optimizacija prostora in boljša uporabniška izkušnja

Avtosalon Volkswagen ponuja celovito paleto kakovostnih storitev za vozila. S prenovo prostorov so še bolj osredotočeni na inovacije, kakovost storitev ter na boljšo izkušnjo njihovih strank.

PROJEKT

Veterinarska klinika Sežana: Inovativno okolje in visoki higienski standardi

V veterinarski kliniki Sežana so s preoblikovanjem in posodobitvijo interierja želeli zagotoviti higiensko, funkcionalno in prijetno delovno okolje ter poudariti moderen izgled.

NAGRADA

Prejeli prestižno nagrado za inovacijo!

Nova požarna avtomatska drsna vrata 500 product line so bila nagrajena s prestižno nagrado German Innovation Award 2021!

PROJEKT

Azijska restavracija Han: Enostavno odpiranje vrat s polnimi rokami

Azijska oaza sredi nakupovalnega središča Aleja v Ljubljani vas nežno vabi, da se usedete in uživate v prijetnem vzdušju ob dobri hrani in učinkoviti postrežbi.

EARTH DAY

Our contribution to make the Earth a better place

Planet Earth is home to many living creatures and we strive to make it a better, welcoming and healthy place. Being aware that today's comfort leads to energy consumptions we seek to innovative energy solutions that contribute to saving our Earth.

CERTIFIKAT

Naša vztrajnost in kakovost potrjeni tudi s certifikatom

Certifikat o nespremenljivosti lastnosti proizvoda je potrditev zgodbe razvoja, oblikovanja in požarnega preizkušanja naših novih požarnih avtomatskih drsnih vrat 500_ product line.

INTERVJU

Intervju z arhitektom: Turistična Agencija Sonček, Aleja

Z Davidom Mišičem, vodjo arhitekturnega biroja Styria Arhitektura, smo se pogovarjali o projektu Turistična Agencija Sonček v trgovskem centru Aleja v Ljubljani, kjer je intrigantno in funkcionalno zasnoval arhitekturo prostora s popolnoma steklenimi avtomatskimi drsnimi vrati brez okvirjev.

NOVO

Doorson Corporate Catalogue 2020

Poiščite navdih in raziščite tehnologijo avtomatskih drsnih vrat, nove izdelke, dodatno opremo in arhitekturno inspiracijo - na skoraj 200 straneh.

ONLINE DOGODEK

Doorson virtualno na BAU 2021!

Največji gradbeni sejem BAU 2021 se bo letos odvijal v virtualni obliki. Sejem je odlična priložnost za nove poslovne uspehe in sodelovanja. Pridružite se nam na online predstavitvah v živo, kjer boste izvedeli vse o naših novostih na področju avtomatskih drsnih vrat!

CASE STUDY

Curved automatic sliding doors: Reveal a building's character

Today’s architectural demands, dictated by the aim for transparency and spatial continuity between inside and outside, always push for better performances.

PROJEKT

Kavarna Park

Učinkovito odpiranje vrat "na zahtevo"
Avtomatska drsna vrata Doorson vas pozdravijo na vhodu v kavarno, kjer lahko med sladkanjem z blejskimi dobrotami uživate še v presunljivem razgledu na čudovito ledeniško jezero.

Dobitniki prestižnih nagrad German Design in Big See Award za 400 product line!

Izjemno počaščeni oznanjamo, da sta German Design in Big See Award, podjetje Doorson razglasila za zmagovalca v kategoriji "Product Design".

Brezdotično odpiranje vrat

Brez dotikanja kljuk, z uporabo avtomatskih drsnih vrat, lahko zmanjšate možnost okužb. Izbirate lahko med odpiranjem na senzor ali brezdotično tipko.

Katera vrata izbrati za kuhinjo?

Avtomatska drsna vrata so idealna rešitev, kjer prevladuje prostorska stiska. V primerjavi s klasičnimi krilnimi vrati pri odpiranju ne posegajo v prostor, saj krila drsijo ob steni. V primeru, ko imamo polne roke in nam je odpiranje vrat oteženo, se ta odprejo avtomatsko s pomočjo senzorja ali brezdotičnega stikala.

IZLET

Športni izlet na Raduho

Prejšnji teden smo se odpravili na že tradicionalen potep po slovenskih gorah. Tokrat smo se odpravili na Raduho, ki je 2062 metrov visoka gora v vzhodnem delu Kamniško-Savinjskih Alpah, od osrednje skupine ločena z globoko sotesko Savinje.

 

PROJEKT

Kamp Šobec, Bled

Kamp Šobec se nahaja v osrčju neokrnjene narave že od leta 1956. Lociran je pri Lescah, ob Savi Dolinki in čudovitim pogledom na Karavanke in Julijske Alpe. Njihova najnovejša pridobitev je objekt, ki se popolnoma zliva s čudovito naravo, ki ga obdaja.