Novice
Zanimivo, novo in kreativno
ONLINE DOGODEK

Doorson virtualno na BAU 2021!

Največji gradbeni sejem BAU 2021 se bo letos odvijal v virtualni obliki. Sejem je odlična priložnost za nove poslovne uspehe in sodelovanja. Pridružite se nam na online predstavitvah v živo, kjer boste izvedeli vse o naših novostih na področju avtomatskih drsnih vrat!

NOVO

Doorson Corporate Catalogue 2020

Poiščite navdih in raziščite tehnologijo avtomatskih drsnih vrat, nove izdelke, dodatno opremo in arhitekturno inspiracijo - na skoraj 200 straneh.

PROJEKT

Kavarna Park

Učinkovito odpiranje vrat "na zahtevo"
Avtomatska drsna vrata Doorson vas pozdravijo na vhodu v kavarno, kjer lahko med sladkanjem z blejskimi dobrotami uživate še v presunljivem razgledu na čudovito ledeniško jezero.

Dobitniki prestižnih nagrad German Design in Big See Award za 400 product line!

Izjemno počaščeni oznanjamo, da sta German Design in Big See Award, podjetje Doorson razglasila za zmagovalca v kategoriji "Product Design".

Brezdotično odpiranje vrat

Brez dotikanja kljuk, z uporabo avtomatskih drsnih vrat, lahko zmanjšate možnost okužb. Izbirate lahko med odpiranjem na senzor ali brezdotično tipko.

Katera vrata izbrati za kuhinjo?

Avtomatska drsna vrata so idealna rešitev, kjer prevladuje prostorska stiska. V primerjavi s klasičnimi krilnimi vrati pri odpiranju ne posegajo v prostor, saj krila drsijo ob steni. V primeru, ko imamo polne roke in nam je odpiranje vrat oteženo, se ta odprejo avtomatsko s pomočjo senzorja ali brezdotičnega stikala.

IZLET

Športni izlet na Raduho

Prejšnji teden smo se odpravili na že tradicionalen potep po slovenskih gorah. Tokrat smo se odpravili na Raduho, ki je 2062 metrov visoka gora v vzhodnem delu Kamniško-Savinjskih Alpah, od osrednje skupine ločena z globoko sotesko Savinje.

 

PROJEKT

Kamp Šobec, Bled

Kamp Šobec se nahaja v osrčju neokrnjene narave že od leta 1956. Lociran je pri Lescah, ob Savi Dolinki in čudovitim pogledom na Karavanke in Julijske Alpe. Njihova najnovejša pridobitev je objekt, ki se popolnoma zliva s čudovito naravo, ki ga obdaja.