Aktualno
Zanimivo, novo in kreativno

Razpisano delovno mesto: Regionalni komercialist za slovenski trg

V svojo ekipo vabimo komunikativno in natančno osebo, ki uživa v dinamičnem in zanimivem delu. Preverite podroben opis prostega delovnega mesta.

Dobitniki prestižnih nagrad German Design in Big See Award za 400 product line!

Izjemno počaščeni oznanjamo, da sta German Design in Big See Award, podjetje Doorson razglasila za zmagovalca v kategoriji "Product Design".

Brezdotično odpiranje vrat

Brez dotikanja kljuk, z uporabo avtomatskih drsnih vrat, lahko zmanjšate možnost okužb. Izbirate lahko med odpiranjem na senzor ali brezdotično tipko.

Katera vrata izbrati za kuhinjo?


Katera vrata izbrati za kuhinjo?

Avtomatska drsna vrata pogosto srečamo tudi v gostinskih lokalih. Ponujajo številne elegantne in učinkovite rešitve na obremenjenih prehodih, npr. v kuhinjah:

_  olajšano in nemoteno prehajanje skozi prostore;

_  brezdotično odpiranje vrat;

Doorson na sejmu BAU 2019

Cenjeni uporabniki Doorson avtomatskih drsnih vrat in tisti,
ki si to želite postati,

 

vabimo vas na največji gradbeni sejem BAU v Münchnu
med 14. in 19. januarjem 2019 
v halo C4 na razstavni prostor 111.

 


Za predstavitev novosti in vseh ostalih informacij bo ves čas sejma z vami naš prodajni tim: Aleksander Kokol, Lucijan Guzej, Patrik Leich in Patricija Dvoršak.

IZLET

Športni izlet na Raduho

Prejšnji teden smo se odpravili na že tradicionalen potep po slovenskih gorah. Tokrat smo se odpravili na Raduho, ki je 2062 metrov visoka gora v vzhodnem delu Kamniško-Savinjskih Alpah, od osrednje skupine ločena z globoko sotesko Savinje.

 

IZOBRAŽEVANJE

Usposabljanje v okviru projekta Doorson E-tujina

V podjetju Doorson d.o.o. smo se jeseni 2017 prijavili na Javni razpis E-POSLOVANJE 2017-2018, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Uspešna prijava nam je omogočila črpanje nepovratnih sredstev za izvedbo aktivnosti digitalizacije poslovanja na tujih trgih.

PROJEKT

Splošna bolnišnica Murska Sobota, Slovenija

Splošna bolnišnica Murska Sobota ima svoja vrata odprta že od leta 1893. Takrat so bile v bolnišnici le 4 bolniške sobe oziroma 24 postelj. Skozi vsa ta leta, se je bolnišnica širila in modernizirala.

Zaposleni v bolnišnici postavljajo v središče zmeraj skrb za pacienta in njegove potrebe. K njihovemu boljšemu počutju in lažjemu gibanju v bolnišnici, pa prispeva tudi naše podjetje Doorson, ki je opremilo bolnišnico že z več kot 50 avtomatskimi drsnimi vrati.

PROJEKT

Kamp Šobec, Bled

Kamp Šobec se nahaja v osrčju neokrnjene narave že od leta 1956. Lociran je pri Lescah, ob Savi Dolinki in čudovitim pogledom na Karavanke in Julijske Alpe. Poleg kampiranja ponuja tudi nastanitev v bungalovih v tipičnem alpskem stilu. Pri njih se boste počutili čudovito, ne glede na to ali ste željni samo počitka in nabiranja novih moči sredi borovega gozdička, s prečudovitim pogledom na gorovje, ali si želite aktivnejšega oddiha.

Prejeli zlato priznanje Inovacij Podravkse regije 2017

Doorson je za interierna avtomatska drsna vrata prejel zlato priznanje najboljše inovacije v Podravski regiji v letu 2017. Uvrstili smo se v naslednji krog, v katerem bodo sodelovali vsi dobitniki zlatih priznanj celotne Slovenije in se potegovali za prva mesta.